7ο Φεστιβάλ της Άμμου στο Ρέθυμνο

στις

Οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες  σε συνεργασία με το λογοτεχνικό περιοδικό eyelands.gr προσκαλούν συγγραφείς ποιητές και καλλιτέχνες στο 7ο Φεστιβάλ της Άμμου που θα γίνει στο Ρέθυμνο, στις 20, 21 και 22 Αυγούστου του 2021.

Το θέμα του φεστιβάλ γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι: «Χάπι Εντ»

Οι συγγραφείς καλούνται να γράψουν ένα κείμενο βασισμένο σε αυτό το θέμα (μέχρι 1000 λέξεις) και οι ποιητές ένα ποίημα (μέχρι 500 λέξεις) εμπνευσμένο επίσης από το θέμα -αλλά όχι απαραίτητα με αυτόν τον τίτλο. Δεχόμαστε τις συμμετοχές σας μέχρι την 1η Ιουλίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 10 Ιουλίου.

Στέλνετε τα κείμενά σας στη διεύθυνση:  strangedaysbooks@gmail.com

Η συμμετοχή στο φεστιβάλ είναι – όπως και η παρακολούθησή του -δωρεάν. Οι συγγραφείς και ποιητές που θα επιλεγούν θα έχουν ως δώρο και ένα βιβλίο από τη σειρά μας «Παράξενες Μέρες στην Ευρώπη».

Οι καλλιτέχνες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν καλούνται να στείλουν δείγμα του έργου τους στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση των εκδόσεων.

Το φεστιβάλ της άμμου θα έχει και αυτή τη χρονιά παράλληλες εκδηλώσεις, συζητήσεις, εκδρομές και εκπλήξεις. Θα είναι άλλη μια αυτοσχέδια γιορτή για το τέλος ενός παράξενου καλοκαιριού. Μαζί θα είναι και μια δήλωση ελπίδας –όπως δείχνει και το θέμα του- ότι η δύσκολη εποχή  που ζήσαμε όλοι μας φτάνει στο τέλος της.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s