Έβδομο Εργαστήρι Συγγραφής – Ξεκινάμε το Νοέμβριο!

στις

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ‘’Εκδόσεις Παράξενες Μέρες’’  ανακοινώνει ότι το 7ο Εργαστήρι ‘’Γράφουμε Ιστορίες’’, θα ξεκινήσει στις 23 Νοεμβρίου 2020.

Το Εργαστήρι είναι διαδικτυακό  και μπορούν να συμμετέχουν, όπως γίνεται κάθε χρόνο,  συγγραφείς από όλη την Ελλάδα ή από οπουδήποτε στον κόσμο.  Λόγω των συνθηκών αυτή τη χρονιά αντικαθιστούμε τις «ζωντανές» συναντήσεις, με διαδικτυακές .

Το  7ο  Συλλογικό Εργαστήρι ξεκινάει στις  23  Νοεμβρίου.  Η πρώτη επιλογή θα γίνει μέσα από τα βιογραφικά και τα κείμενα των συγγραφέων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον αλλά και μετά από την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση που θα γίνει  στις 23 Νοεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο το Εργαστήρι «Γράφουμε ιστορίες »  θα ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους, από το Νοέμβριο του 2020 μέχρι το Μάιο του 2021 με ένα βιβλίο που αν όλα πάνε καλά θα εκδοθεί από τις Παράξενες Μέρες!

Στη διάρκεια του Εργαστηρίου θα μιλήσουμε για τις βασικές αρχές της γραφής, και αργότερα της συγγραφής. Θα μιλήσουμε για ποίηση, για μικρές και μεγάλες ιστορίες και για μυθιστόρημα. Θα ασχοληθούμε και με το σενάριο και το θεατρικό έργο. Θα δουλέψουμε περισσότερο όμως στην διαδικασία συγγραφής ιστοριών.  Θα ξεκινήσουμε με  μικρής έκτασης κείμενα, φτιάχνοντας σύντομα διηγήματα και στην συνέχεια θα δημιουργήσουμε το δικό μας βιβλίο, μια συλλογή διηγημάτων με ένα κοινό θέμα που θα επιλέξουν τα μέλη της ομάδας.

Εισηγητής στο Εργαστήρι θα είναι ο Γρηγόρης Παπαδογιάννης, επιμελητής κειμένων στις Παράξενες Μέρες και συγγραφέας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: με ένα βιογραφικό σημείωμα και ένα αντιπροσωπευτικό κείμενο  (το πολύ 500 λέξεις)   μέχρι τις 16 Νοεμβρίου  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  strangedaysbooks@gmail.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ‘ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ’ / : https://strangedaysworkshops.wordpress.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s