Παράξενες Μέρες για όλους

στις

μικρότερο

Διανύουμε μια δύσκολη εποχή και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα βγούμε από τις συνθήκες της κοινωνικής απομόνωσης και πως θα είναι η επόμενη μέρα. Ελπίζοντας στην καλύτερη και συντομότερη επιστροφή μας σε μια κανονική ζωή συνεχίζουμε την πορεία μας στο χώρο του βιβλίου. Μετ’ εμποδίων βέβαια. Ήδη έχουμε αναγκαστεί να αναβάλλουμε πέντε παρουσιάσεις βιβλίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο και όπως δείχνουν τα πράγματα Οι Παράξενες Μέρες της Άνοιξης που σχεδιάζαμε στο τέλος του Μάη μαζί με την απονομή των βραβείων για τα Eyelands Books Awards είναι μάλλον αδύνατο να πραγματοποιηθούν. Δεν μπορούμε καν να προβλέψουμε αυτή τη χρονική στιγμή αν θα υπάρχει το Φεστιβάλ της Άμμου στο τέλος του καλοκαιριού, στη Σέριφο.
Στο μεταξύ βέβαια δεν σταματάμε τη δουλειά μας, έστω και με αυτές τις συνθήκες. Υπάρχουν δύο διαγωνισμοί με τους οποίους πρέπει να ασχοληθούμε. Ο 10ος διεθνής διαγωνισμός διηγήματος με θέμα «Αριθμοί» παραμένει ανοιχτός, αφού για πρώτη φορά δώσαμε παράταση προθεσμίας. Συνεχίστε λοιπόν να μας στέλνετε τα διηγήματά σας, μέχρι τις 20 Απριλίου. Όσο για τον διαδικτυακό διαγωνισμό σύντομου διηγήματος με θέμα «Στην καρδιά», που έληξε τις 20 Μαρτίου έχουμε ήδη αρχίσει την ανάγνωση των διηγημάτων και θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα στις 22 Απριλίου ενημερώνοντας παράλληλα και όλους τους συγγραφείς των οποίων τα κείμενα θα επιλέξουμε για την έκδοση. Το πότε θα πραγματοποιηθεί η έκδοση είναι κάτι που δεν θα εξαρτηθεί από εμάς, μπορούμε όμως να υποσχεθούμε ότι -καλά να είμαστε- θα γίνει.
Συνεχίζουμε και το Εργαστήρι Συγγραφής μας, συνεχίζουμε να «Γράφουμε ιστορίες»! Οι συγγραφείς της ομάδας έχουν ήδη περάσει στο δεύτερο κύκλο και γράφουν τα διηγήματά τους πλέον. Άλλη μια έκδοση που ελπίζουμε ότι θα γίνει όταν με το καλό ολοκληρώσει το ταξίδι του το 6ο Εργαστήρι, πιθανότατα το φθινόπωρο.

Υπάρχουν όμως και εκδόσεις που είναι έτοιμες και θα κυκλοφορήσουν. Αμέσως μετά το Πάσχα θα είναι διαθέσιμα από την ιστοσελίδα μας δύο ολοκαίνουργια μυθιστορήματα, «Ένας άλλος ξένος», της Στέλλας Δέδε και «Από Παρασκευή Δευτέρα» του Αντώνη Τσιρικούδη. Θα διατίθενται με ειδική έκπτωση μέσα από την ιστοσελίδα μας -όπως και τα υπόλοιπα βιβλία μας. Θα ανακοινώσουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες σε λίγες μέρες. Ελπίζουμε φυσικά να τελειώσει η απομόνωση το συντομότερο δυνατό αλλά ως τότε ένα βιβλίο είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχουμε! Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους και καλή αντάμωση!

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s