«Στην καρδιά» της Άνοιξης! Διαδικτυακός διαγωνισμός διηγήματος

στις

 

Οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες γιορτάζουν την έβδομή τους άνοιξη με τις δικές σας ιστορίες

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ αφίσα για σύντομο διαγωνισμό

Οι Παράξενες Μέρες σε συνεργασία πάντα με το eyelands.gr παρουσιάζουν έναν ακόμη διαγωνισμό σύντομου διηγήματος. Η συμμετοχή γίνεται μόνο μέσα από τη σελίδα μας στο facebook  στο www.facebook.com/STRANGEDAYSBOOKS ως σχόλιο κάτω  από την ανάρτηση του διαγωνισμού.

Θέμα: «Στην καρδιά»

Μοναδικός περιορισμός: 500 λέξεις, στην ελληνική γλώσσα. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να κάνετε like στη σελίδα των εκδόσεων Παράξενες Μέρες και δημόσια κοινοποίηση της ανάρτησης του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και λήγει τα μεσάνυχτα της 20ης Μαρτίου. Ξεκινάει δηλαδή με τον ερχομό του πρώτου ανοιξιάτικου μήνα και κλείνει με τον πραγματικό ερχομό της άνοιξης. Κάθε συγγραφέας μπορεί να στείλει μόνο ένα διήγημα. Δεν χρειάζεται να αναφέρετε όνομα και διεύθυνση στα σχόλια, θα ενημερώσουμε εμείς τους συγγραφείς των ιστοριών που θα επιλεγούν για την έκδοση.

Τα κείμενα θα ανεβαίνουν στη σελίδα μας και κάθε συμμετοχή είναι υποψήφια να δημοσιευθεί σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς. Θα επιλέξουμε τα κείμενα που θα μπουν στην έκδοση και θα τα ανακοινώσουμε στις 10 Απριλίου.

Οργάνωση του διαγωνισμού από τις εκδόσεις παράξενες μέρες και το eyelands.gr / συμμετοχή ελεύθερη σε όλους όπου κι αν βρίσκονται / τα δικαιώματα του κειμένου παραμένουν στον συγγραφέα που τα παραχωρεί στις εκδόσεις παράξενες μέρες για την ανάρτηση στο facebook και/ή την έκδοση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Μαϊου. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν για όλους. Δεν υπάρχει καμία οικονομική ή άλλη επιβάρυνση.

 

Η συλλογή θα παρουσιαστεί στο τέλος της άνοιξης, πιθανότατα στο Polis Art café στην Αθήνα. Σας προσκαλούμε λοιπόν από τώρα στις 29 και 30 Μαϊου, στις Παράξενες Γιορτές της Άνοιξης που θα περιλαμβάνουν: την τελετή των Eyelands Book Awards και την απονομή του μεγάλου βραβείου στη νικήτρια Ewa Mazierska, την πρώτη επίσημη παρουσίαση βιβλίου στο πλαίσιο του προγράμματος Strange Days in Europe (με τη στήριξη του φορέα Creative Europe της Ευρωπαϊκής Κοινότητας) με το βραβευμένο από το Λογοτεχνικό Βραβείο της Ευρωπαϊκής Κοινότητας μυθιστόρημα «Η καρδιά που γυρνάει» του Ιρλανδού συγγραφέα Donal Ryan και την παρουσίαση του βιβλίου που θα φτιάξουμε μέσα από τον διαδικτυακό διαγωνισμό με τις δικές σας ιστορίες!!

Υπενθυμίζουμε ότι ο 10ος διεθνής διαγωνισμός διηγήματος του eyelands (ελληνικό και διεθνές τμήμα) με θέμα «Αριθμοί» και πρώτο βραβείο διακοπές στη Σέριφο στο πλαίσιο του φεστιβάλ της άμμου τον προσεχή Αύγουστο, θα παραμείνει ανοικτός για συμμετοχές μέχρι και τις 10 Απριλίου 2020.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s