Γιορτινές Παράξενες Μέρες

στις

Οι εκδόσεις Παράξενες μέρες προσφέρουν μέχρι το τέλος της χρονιάς μια συλλογή δώρο με κάθε αγορά βιβλίου από την ιστοσελίδα μας!

Αγοράζοντας ένα βιβλίο από τις Παράξενες Μέρες λοιπόν μπορείτε να αποκτήσετε χωρίς καμία παραπάνω επιβάρυνση ένα ακόμη επιλέγοντας (ή αφήνοντας εμάς να επιλέξουμε) μια από τις συλλογές μας από τους διαγωνισμούς σύντομου διηγήματος: Ιστορίες του Φθινοπώρου, Ιστορίες του Χειμώνα ή Summer Stories. Αλλά και από τις συλλογές μας με διηγήματα από τον διεθνή διαγωνισμό διηγήματος (Ελληνικό τμήμα) Ιστορίες στα Όρια, Ιστορίες για την Ελλάδα ή Ιστορίες του Ονείρου και της Φυγής. Και μία ακόμη επιλογή: Το βιβλίο με τα κείμενα από το πρώτο φεστιβάλ της Άμμου!

Επτά βιβλία για να διαλέξετε. Κάθε συλλογή αποτελεί και μια μικρή λογοτεχνική επισκόπηση στη χρονιά που κυκλοφόρησε παρουσιάζοντας νέους ή πιο δοκιμασμένους συγγραφείς που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς μας. Για πολλούς ήταν απλώς η αρχή μιας πορείας που συνεχίζεται ακόμη για άλλους η επιβράβευση μιας ήδη γνωστής προσφοράς του αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να απολαύσετε ιστορίες για το Φθινόπωρο, το Χειμώνα, το Καλοκαίρι, ιστορίες στα όρια, ιστορίες για την Ελλάδα, για το Όνειρο και τη Φυγή, ιστορίες της Άμμου, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε ένα ωραίο βιβλίο για να γίνουν πιο ωραίες οι γιορτινές (παράξενες ή όχι) μέρες σας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s