Ανοίγουμε (το βήμα) και σας περιμένουμε!

στις

Καλό φθινόπωρο. Οι Παράξενες Μέρες συνεχίζουν το δρόμο τους, έξι χρόνια από το (τυπικό) ξεκίνημα τους ως κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση αν και η ομάδα είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν, την άνοιξη του 2013.  Από τότε άλλαξαν αρκετά (και τα μέλη της ομάδας δεν είναι πια τα ίδια) αλλά όχι οι βασικές μας αρχές. Καταφέραμε αρκετά που δεν περιμέναμε και εξακολουθούμε να ονειρευόμαστε ότι θα πετύχουμε περισσότερα στο μέλλον. Αυτή η εποχή είναι ουσιαστικά για τις εκδόσεις το ξεκίνημα ενός κύκλου. Για τις Παράξενες Μέρες ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αποφάσεων για το εκδοτικό μας πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς και σύντομα θα ανακοινώσουμε τους τίτλους των υπό έκδοση βιβλίων μας.  Αποφασίσαμε να εκδώσουμε περισσότερους τίτλους από κάθε άλλη χρονιά. Δεν είναι εύκολη απόφαση, υπάρχει ο κίνδυνος να βγούμε έξω από τα έτσι κι αλλιώς στενά οικονομικά μας περιθώρια αλλά τουλάχιστον θα το προσπαθήσουμε!

συναυλίαΤο 2020 θα είναι μια σημαντική χρονιά για εμάς λοιπόν, αλλά προς το παρόν έχουμε μπροστά μας τα αποτελέσματα του 9ου διεθνούς διαγωνισμού διηγήματος, πρώτα στο διεθνές τμήμα (10 Σεπτεμβρίου) και έπειτα στο ελληνικό (20 Σεπτεμβρίου). Οι συλλογές αυτές θα κυκλοφορήσουν εκτός απροόπτου το Νοέμβριο και η ελληνική έκδοση θα παρουσιαστεί (παραδοσιακά μαζί με τα γενέθλια του eyelands) πρώτα στην Αθήνα και αργότερα στη Θεσσαλονίκη. Μαζί όμως θα κυκλοφορήσει και η συλλογή από το 5ο φεστιβάλ της Άμμου (φωτογραφία από τη συναυλία της πρώτης μέρας). Ενώ μέσα στον Σεπτέμβριο θα εκδοθεί η αγγλόφωνη συλλογή με τα σύντομα διηγήματα από τον 2ο διεθνή διαγωνισμό.

Ίσως είναι περιττό να το αναφέρουμε αλλά για όλες αυτές τις συλλογές ισχύει πάντα ότι οι συγγραφείς τους θα πάρουν δωρεάν ένα αντίτυπο είτε στις παρουσιάσεις είτε (αν μένουν στην περιφέρεια) ταχυδρομικά χωρίς καμία επιβάρυνση ούτε καν για τα έξοδα αποστολής. Αυτό κάνουμε από την αρχή και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο υπάρχουμε. Οι προδιαγραφές με τέτοιες …εμμονές ήταν να μην υπήρχαμε για πολύ αλλά είμαστε ακόμη εδώ και θέλουμε να μείνουμε. Αλλά για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε τη στήριξή σας. Με τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει: αγοράζοντας τα βιβλία μας.  Αυτό είναι αρκετό για να συνεχίσουμε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s