Τελευταία εβδομάδα για τους Παράξενους Έρωτες

στις

αφισα διαγωνισμούΑυτή είναι η τελευταία εβδομάδα για τη συμμετοχή σας στον 7ο διεθνή διαγωνισμό διηγήματος που διοργανώνουν οι παράξενες μέρες και το eyelands.gr

Η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό προϋποθέτει εκτός από την αποστολή του διηγήματος και την αγορά ενός βιβλίου από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες.

Φυσικά θα πρέπει να μας σημειώσετε ποιο βιβλίο θέλετε να σας στείλουμε. Αναλυτικό κατάλογο των εκδόσεών μας μπορείτε φυσικά να βρείτε σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα.

Για τη συμμετοχή σας και την αποστολή του βιβλίου χρειαζόμαστε ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και κινητό τηλέφωνο. Θα πρέπει επίσης να μας ενημερώσετε για τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε. Ειδικά για το διαγωνισμό όποιο βιβλίο κι αν επιλέξετε  θα στοιχίσει 10 ευρώ (μαζί με τα ταχυδρομικά έξοδα). Η τιμή αυτή ισχύει σε περίπτωση που καταθέσετε τα χρήματα στο λογαριασμό μας στην τράπεζα ή πληρώσετε μέσω paypal. Σε περίπτωση αντικαταβολής το κόστος είναι 15 ευρώ.

Παράλληλα μπορείτε να στείλετε όποτε θέλετε το διήγημα, η προθεσμία υποβολής κειμένων λήγει τα μεσάνυχτα της Τρίτης  20 Ιουνίου.

Σημειώνουμε ότι μετά την καταχώρησή τους τα διηγήματα μόνο με τον τίτλο τους και έναν κωδικό αριθμό – χωρίς φυσικά το όνομα του συγγραφέα-  παραδίδονται στην ομάδα ανάγνωσης που θα ξεκινήσει να διαβάζει τα διηγήματα από τις αρχές Ιουλίου. Τα αποτελέσματα όπως κάθε χρόνο θα ανακοινωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα ανάγνωσης αποτελείται από 8 μέλη, συγγραφείς των εκδόσεων, νικητές προηγούμενων διαγωνισμών και συνεργάτες των εκδόσεων και του eyelands.gr

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα, στην ιστοσελίδα του eyelands.gr αλλά και στις σελίδες μας στο facebook.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s